Dj Talent uit Nederland

Nederland beschikt over veel dj talent. Denk maar aan Tiësto, Armin van Buren, Afrojack,  Hardwell en Nicky Romero om er een paar te noemen.  Veel Nederlandse dj’s zijn een internationaal succes geworden. Vanwege hun succes zijn er veel jongens in Nederland die net zo beroemd willen worden.

afrojack-1200-800-1026x684

(foto:http://www.ryanseacrest.com/2013/10/28/)

Met zoveel dj’s die allemaal beroemd willen worden is het moeilijk om door te breken. Maar zodra een dj een goeie hit heeft kan het heel snel gaan. Een voorbeeld hiervan is Afrojack, die begon met een top 40 hit ”Drop Down”. Niet lang daarna volgende een collaboratiesingle samen met Pitbull, Ne-Yo en Nayer, genaamd ”Give me everything”. De single was een enorm succes. In dat zelfde jaar won hij samen met David Guetta een grammy voor hun samenwerking voor hun remix van het nummer ”Revolver” van Madonna.

RockavellaEen nieuw Nederlands dj talent is Rockavella uit Rotterdam. Rockavella is al een jaartje bezig met het maken van tracks, voornamelijk tech house en deep house. Hij heeft een nieuwe track uitgebracht samen met Robbie Taylor. De titel van de track is ”Don’t Stop”.  Op dit moment is Rockavella bezig met een paar nieuwe tracks voor de zomer. Één van die tracks kan een hit worden. Zo de vraag is:

Zal Rockavella over een paar jaar net zo beroemd worden als Afrojack?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s