Martin Garrix Nederlands Dj Talent

Martin Garrix is het nieuwe dj talent die Nederland vertegenwoordigd. De jonge dj is nog maar 18 jaar en al heel populair over de hele wereld. Hij is de jongste dj die ooit de top 5 van de Dj Mag verkiezing heeft bereikt. Momenteel is hij bezig met een internationale tour waarbij optredens op het schema staan in bijna elk continent. Hij is nu de meest gewilde dj en zit pas in het begin van zijn carrière.

Serious Request 2013

(foto:Carin Verbruggen)

Het begon allemaal in 2004 toen zag de jonge Martin een optreden van Dj Tiësto en zo kwam hij in aanraking met Electronic Dance Music EDM. Toen begon hij zich meer te verdiepen in de muziekgenre en kocht hij zijn eerste dj set en begon met het produceren van muziek. Hij komt uit een muzikale familie, iedereen in de familie speelt een instrument. Martin zelf speelt gitaar. 

Tijdens zijn laatste jaar VWO was hij al bezig met zijn dj carrière dus hij besloot om zich in te schrijven voor een vervolgopleiding bij de Herman Brood Academie die gericht is op de muziek industrie. Wat heel ongewoon is want normaal gesproken stopt een dj met school en richt zich volledig op zijn carrière. Maar voor Martin was dit een goede aanvulling om meer te ontdekken over zijn talent en industrie. De school houdt rekening met zijn dj schema waardoor hij nog steeds zijn shows kan gaan doen en alsnog tijd heeft om zijn schoolopdrachten te maken.

martin-garrix 1

(foto:totaledm)

Martin tekende een contract bij het Label Spinnin’ Records toen hij 16 jaar was. Zijn eerste succes als een getekende dj was de grootte hit ”Animals”  die in 2013 uitkwam. De track zetten hem meteen op de kaart als één van de beste dj’s. De dance track was een enorm radio succes en heel populaire in veel Europese landen. Dit jaar bracht hij een nieuwe hit uit samen met de Amerikaanse R&B artiest Usher getiteld ”Don’t Look Down”. Martin heeft ook al samengewerkt met dj’s waar hij een grote fan van is zoals Jay Hardway en Afrojack. Zijn grote held is Tiësto met wie hij graag zou willen samenwerken.   

martin-martin-garrix-garrix-Favim.com

(Foto:PESQUISA)

Het gaat de goede richting in met de jonge dj hij heeft al zijn opleiding afgerond en hij heeft kort geleden samenwerkt met Tiësto. Over een paar dagen viert hij zijn 19de verjaardag(14 mei). De dag na zijn verjaardag staat een optreden gepland in Thailand. Hij is hard bezig met zijn carrière dus we zullen nog veel meer zien van deze getalenteerde jonge dj. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s