Mia Goth

Mia Goth is een model uit England. Ze is geboren en woont in London maar ze is half Canadees en half  Braziliaans. Opgroeiend heeft ze veel gereisd met haar familie. Tegenwoordig verdeelt ze haar tijd tussen London en Los Angeles. In London brengt ze haar tijd door met haar moeder en in Los Angeles verblijft ze bij haar vriendje die een acteur is.

miagoth-vogue-

(Foto:miagoth.com)

Tijdens een bezoek aan een festival in London kwam ze in contact met Gemma Booth, een modefotograaf. Zij sprak Mia aan en vroeg of ze wat foto’s van haar mocht maken. Gemma was bezig om meer ervaring op te doen als fotograaf. Samen hebben ze een paar fotoshoots gedaan. De laatste dag van hun samenwerking stelde Gemma haar voor aan het modebureau ”Storm Modelling Agency”. Het modebureau bood haar meteen een modelcontract aan na het zien van de foto’s van Mia.

mia-goth3

(foto:s2.glbimg.com)

In het begin van 2013 kreeg ze een korte rol in een Britse tv-serie ”The Tunnel”waarmee ze de overstap maakte naar acteren. Daarna speelde ze een rol in de Lars von Trier film ”Nymphomaniac”. Tijdens deze film ontmoette ze haar haar vriendje die in Los Angeles woont. Ze is nog steeds bezig met acteren en zal te zien zijn in de film ”Everest” die dit jaar nog uit komt.

Acteren en het modelwerk zijn wel dingen die ze leuk vindt maar we moeten nog even wachten om er achter te komen wat haar echte passie is. Want ze is ook erg gemotiveerd om meer betrokken te zijn in politiek en te gaan demonstreren mocht ze niet tevreden zijn met het beleid van de overheid. Wat ze ook besluit te doen ze is nog een jonge meid en waarschijnlijk heeft ze meerdere interesse. Je hoeft niet persé alleen een model te zijn. Plus  alle roem schijnt geen effect te hebben op haar persoonlijkheid en wie ze is.

(Bron: MiaGoth.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s