Maddie Ziegler en Sia

Maddie Ziegler is een (ballet)danseres en komt uit Pennsylvania, Verenigde Staten. In 2011 toen ze 8 jaar was verscheen ze samen met haar moeder in de reality tv serie ”Dance Moms”. Ze zat toen nog op de basisschool en dansen was het gene wat ze echt leuk vond. Sia een bekende zangeres zag een video van Maddie in ”Dance Moms” en plaatste een bericht op Twitter dat alles veranderde voor de jonge getalenteerde danseres.

maddie

(Foto: Maddie en Sia, Dailymail.co.uk)

Sia plaatste een bericht op Twitter dat ze Maddie graag in haar muziekvideo wilde hebben. Niet snel daarna was Maddie te zien in de muziekvideo voor het liedje ”Chandelier” van Sia. Dat was een enorm succes dus volgden er nog twee videos van Sia waar Maddie ook in te zien was. De andere twee videos zijn “Elastic Hearts” en ”Big Girls Cry”. Na het succes van de muziekvideo’s mocht Maddie optreden op de ”Ellen Show” en de ” Jimmy Fallon” show. Ook ging ze samen met Sia naar de Grammy’s van dit jaar.

De twee kunnen heel goed samen werken. Vooral voor Sia komt het heel goed uit want zij wilt niet gezien worden in haar videos. Er is geen enkele video waar Sia’s gezicht is te zien. Ze wilt graag niet herkenbaar zijn zodat ze nog steeds een normaal leven kan leiden zonder zich al teveel druk te maken om het feit dat ze beroemd is.  We zullen nog even moeten afwachten of de twee nog een keer zullen samenwerken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s