Kim Kardashian Talent

Kim Kardashian West is wereld beroemd en er gaat haast geen dag voorbij waar je haar naam niet ergens tegenkomt. Volgens haar echtgenote Kanye West is ze beroemd omdat ze mooi. Op social media is ze heel popular. Ze heeft 36 miljoen volgers op Instagram. Het zijn vooral meisjes die grootte fans van haar zijn. Maar welk talent is het dat Kim Kardashian heeft?

kim forbes

(Foto: Forbes)

Of je haar leuk vindt of niet Kim weet altijd de aandacht te trekken. Een van Kim’s talenten is beroemd zijn. Ze maakt optimaal gebruik van social media, tv-programma, tijdschriften en evenementen om in de schijnwerpers te blijven.  Dit allemaal heeft van Kim Kardashian een merk gemaakt. Ze weet precies wat ze moet doen met alle aandacht die ze krijgt. Zo heeft ze haar eigen beauty producten lijn die ze makkelijk onder de aandacht kan brengen bij haar 36 miljoen volgers.

Kim Mirror

(Foto: Mirror)

Elke dag verschijnen er nieuwe foto’s van haar in een nieuw outfit waarmee ze veel jonge meisjes mee beinvloed. Het is dus verrassend dat ze nog geen eigen kledinglijn heeft. Wel maakt ze deel uit van een online platform Shoedazzle waar vooral verschillende vrouwenschoenen worden verkocht.  Verder is ze in veel modetijdschriften te zien. Wat ook model toevoegt aan haar cv.

kim eonline

(Foto: eonline)

Kim Kardashian moet je niet onderschatten zij heeft een imperium gecreëerd niet alleen voor haar maar de hele familie. Plus heeft ze Kanye West als haar echtgenote die veel grote plannen heeft voor de toekomt. Hun tweetjes samen en met de rest van de family zal Kim Kardashian voor een lange tijd nog heel relevant blijven in de media.

kim alotofinspiration

(Foto: alotofinspiration)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s