Martin Garrix de headliner voor het Amsterdamse Dance Event

Martin Garrix de immens populaire jonge dj talent kondigde kort geleden aan dat hij tijdens het Amsterdamse Dance Event zal draaien. Dit maakte hij bekend via zijn twitter account  waarin hij het volgende bericht met iedereen deelde:

Martin Garrix

martin

Tijdens dit ”dance event” in Oktober dat 4 dagen duurt zal Martin zijn eigen show geven in de Heineken Music Hall.  Welke andere artiesten er nog meer tijdens deze show van de 19 jarige dj aanwezig zullen zijn is nog niet bekend. Maar het eerste deel van de line-up voor het dance event is al bekend.

Voor nu is 52% van de line-up al bekend gemaakt. Dat is nu een totaal van 1139 artiesten en als de gehele line-up bekend is zal het rond de 2000 artiesten zijn. Op de website van het Amsterdamse Dance Event zullen er steeds meer artiesten toegevoegd worden aan de line-up.

ade_music

(Foto:amsterdams-dance-event.nl)

Het Amsterdamse Dance Event is een van het grootste clubfestival in de wereld. Het trekt elk jaar een groot aantal artiesten aan. Behalve grote dj’s zoals Martin Garrix geeft het festival ook jonge opkomende dj talenten een kans. Deze dj talenten mogen dan optreden en de ”dance wereld scene”  laten zien wat zij kunnen.

Het Amsterdamse Dance Event is voor nu de laatste locatie in Martin Garrix tourschema. Maar hij zal ook in Augustus te zien zijn op de mainstage tijdens het Mysteryland Festival in Haarlemmermeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s