Het muziek-duo 2B Music

De singer-songwriters uit Barendrecht schrijven pakkende nummers, zowel Nederlands- als Engelstalig. Van huiskamerconcerten tot festivals weten zij de juiste sfeer over te brengen op een breed publiek. Al sinds de basisschool zijn beide jongens met muziek bezig.

Robbert Friedl

Robbert friedl

(Foto:2-bmusic.nl)

Robbert werd aangestoken door zijn oudere zus die altijd met zingen bezig was en ontdekte zijn passie voor muziek toen hij in een schoolbandje ging en zangles nam bij Monica Millar. Hij stond onder andere in het theater tijdens het voorprogramma van Boudewijn de Groot.

Tim van de Putte

Tim van de Putte

(Foto:2-bmusic.nl)

Tim begon op zijn zesde met gitaarles bij ToBe en begon op zijn 14e met een vriend een gitaarduo. Intussen had hij ook al twee jaar pianoles bij ToBe en startte hij op zijn 16e zijn bandje 4-Tune waar hij twee jaar mee speelde.

2B MUSIC

2B

(Foto:2-bmusic.nl)

Zowel Robbert als Tim brachten eigen geschreven liedjes ten gehore tijdens optredens op privéfeesten, festivals, bruiloften, tuinconcerten, huiskamerconcerten, kroegen en in het theater. Tim en Robbert hebben elkaar ontmoet tijdens een jamsessie in café den Pimpelaer in Barendrecht. Het zijn vooral akoestische optredens die de jongens geven. Het eerste nummer wat zij samen speelden was een nummer van Marco Borsato, waarna zij merkten dat er een muzikale klik was waar ze niet omheen konden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s