Muziektalent: Romeo van Nielen

romeo1

(foto:www.romeovannielen.com)

Romeo is een muziektalent oorspronkelijk uit Brazilië. Hij woont nu al een tijdje in Nederland en het is zijn nieuwe thuis geworden. Zijn passie is zingen en drummen.

Op zijn verjaardag toen hij 5 jaar oud werd kreeg hij een klein drumset als cadeau. Die dag had hij zijn passie voor drummen en muziek gevonden. Niet lang daarna nam hij drumlessen om zijn talent te ontwikkelen. Al snel had hij zijn eigen ritme en geluid gevonden.

romeo 3(foto:www.romeovannielen.com)

Daarna begon hij zelf muziek te maken als hobby samen met zijn vrienden en bands. Om zijn kennis voor muziek uit te breiden ging hij naar een theaterschool waar hij zijn eigen band opgerichte. De school had een ruimte waar hij altijd kon oefenen samen met zijn band. Tijdens zijn tijd op de theaterschool ontmoeten hij Julio Pimental een percussionist. Julio leerde hem om het slagwerk te spelen.

11958062_882744051810707_219272050501753092_o

(foto:www.romeovannielen.com)

In Club Saint Tropez in Rotterdam kreeg hij de kans om op treden. Zijn optreden was een succes waarna het publiek groeide dat special voor hem naar de club kwam. Hij trad samen op met een dj wat heel ongewoon was maar het bleek een goede combinatie. Al snel kreeg hij meer aanbiedingen voor een optreden. De Cinema in Rotterdam was de volgende club waar hij te zien was daar gaf hij elke woensdag een optreden.

romeo2

(foto:www.romeovannielen.com)

Andere clubs waar Romeo ook is geboekt zijn VIProom , cafe plein en club Vie in Rotterdam. Maar hij was ook te zien bij het populaire strand Bloemendaal aan Zee in Beachclub Vroeger. En de vorige zomer in 2014 was hij de act in Starbeach in Hersonnisos (Griekenland). Romeo is weer terug in Nederland en de kans is groot dat je hem op het podium gaat zien tijdens een avondje uit.

romeo

(foto: http://www.romeovannielen.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s