Dj Talent: Nicky Romero

nicky romero

foto: http://www.edmsauce.com)

Nederlands dj talent Nicky Romero wiens echte naam Nick Rotteveel is komt uit Amerongen een klein dorpje in de Provincie Utrecht. Al op jonge leeftijd had Nicky een aanstekelijke interesse voor muziek. Hij begon met Spinnin house en R&B wat zijn passie voor muziek produceren opwekkende. Het duurde niet lang voordat hij zijn eigen sound en style gevonden had.

Zijn muziek bereikte de grote muzieklabels Spinnin Records, Fly Eye, Toolroom en Flamingo Records die direct geïnteresseerd waren in het tekenen van de jonge dj talent. Met zijn mix van progressive house, acid house en electronic music bracht hij in 2010 zijn eigen versie uit van de grote hit van David Guetta ”When loves takes over”. Zijn versie was enorm populair online en zelfs David Guetta was onder de druk. David Guetta was zelfs zo onder de indruk dat hij contact opnam met de jonge dj.

Na de ontmoeting volgde meerdere samenwerkingen waarbij David Guetta de rol van mentor op zich nam. De nummers die ze samen uitbrachten waren ”Metropolis” en ”Wild One Two”. Niet alleen dat, David nodigde Nicky ook uit om op te treden tijdens ”FMIF club nights” in Ibiza.nicky

(foto: http://www.exqlusiv.com)

Nicky is nu bezig met het voorzetten van zijn eigen carrière. Hij heeft zijn eigen muziek platform “Protocol”. Plus behalve in de studio heeft Nicky ook het talent om een publiek te entertainen als dj. Zowel voor een klein publiek als groot publiek weet hij er altijd een onvergetelijke show van te maken. Hij si daarom ook vaak te zien op grote festivals zoals Ultra Music Festival, Coachella, Lollapalooza, Tomorrowland en vele andere. Op zaterdag 29 augustus 2015 was Nicky Romero ook te zien op de main stage van Mysteryland.

Bron: http://www.nickyromero.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s